Auto cleaning Amsterdam

Wiki Article

Jouw vierwieler staat daar maar zonder glans op de oprit? Wij wassen je ford net zo lang tot elk stukje weer glanst. Iets dat je auto kleurloos eruit doet zien komt door hagel, de weersinvloeden geven de laklaag een doffe gloed. Wij zetten ons volledig in zodat dat de sublieme glans die je vierwieler ooit eens bezat weer terug komt. De laklaag wordt nogmaals in ere hersteld voor het mooiste resultaat. Onze medewerkers zijn altijd voldaan als de klus is geklaard, en dat is een te voorspellen uitkomst, want ze maken gebruik van de betere producten en geven hun ziel en zaligheid. Zie op onze website enkele voorbeeld afbeeldingen om jezelf te overtuigen. In een zucht staat er dan weer een fraai stralende automobiel voor je huis waar je een lekker gevoel van ervaart.

Zodra je in de auto stapt kan het gebeuren, grind dat omhoog springt of even niet uitkijken met je sleutelbos en er zit een kras in je lak. Zoveel kleine krasjes in je lak waar je niet op zat te wachten. Het is alleen maar zonde en je bent juist altijd zo zuinig. Om je bolide dan weer helemaal krasvrij te maken kan je deze aan ons toevertrouwen om te laten polijsten. Een krasvrije lak door onze polijstbehandeling geeft je Renault weer de helderheid die het had toen je hem nieuw in de showroom kocht. Ook de kleur is weer tot leven gekomen.

Valt jouw oog ook op al die glanzende auto's die glanzen in het licht van de zon of onder een lantarenpaal? Dat je een magazine aan het doornemen bent en zoiets hebt van was dat maar mijn auto? Dit wordt verkregen met nano-coating en dit is wat wij ook in ons aanbod hebben, dus jouw voertuig kan net zo gaaf worden. Glascoating is een onzichtbare laag over de bestaande autolak heen, dit geeft enkele jaren extra bescherming aan je auto. Alvorens de glas-coating kan worden gewreven behoort de bolide eerst grondig gewassen te zijn wilt de gel blijven zitten. Na deze behandeling heeft regenwater en viezigheid geen grip meer op je autolak, je auto blijft helemaal droog.

Plus de binnenkant van je voertuig kunnen we totaal opknappen zodat je weer met een goed gevoel de heilige koe in stapt. Niks van het interieur slaan wij over, de stoelen en dashboard tot de grond aan toe. Waarom je je interieur wilt laten schoonmaken? Na verloop van tijd is de binnenkant lang niet zo schoon meer als toen je het kocht. En welk zelfrespecterend persoon wilt er nu in een smerige omgeving zitten. Alle hoekjes en gaatjes worden door ons onder handen genomen zodat er geen vuiltje meer te zien is. Bijna iedereen vindt een nieuw gekochte Mercedes prettig ruiken, helaas genoeg verdwijnt die geur vanzelf. We gaan niet overheersen met een nieuwe prettig ruikende geur, maar halen deze weg zodat je binnenkant weer plezierig ruikt.

Je kan bij ons ook een pakket afnemen, dan maken we je bedrijfswagen overal schoon. Het ‘basis detailing’ pakket is een mogelijkheid die je bij ons kan kopen. Bovendien is het best pienter om een ander pakket erbij te nemen, dan ben je in 1 keer klaar. Wij bieden onze dienstverlening aan voor alle mensen met een auto of bus. Nadat je jouw Audi netjes kan komen ophalen weten wij het op prijs te stellen als je ons als voorbeeld bij je vriend wilt adviseren. Door het hele land hebben we momenteel 6 autopoetsbedrijven staan die elk net zo goed is. Er is er altijd wel 1 bij jou in de buurt.

We verwelkomen je graag.

Hoop je dat niemand het ziet als je wegrijdt? Laat je Toyota door ons tot in detail. Het weer doet je toyota weinig goeds, het wordt tijd om deze door ons een wasbeurt te geven. Na alsmaar buiten te hebben gestaan is dat ook behoorlijk onbetwistbaar, maar geen zorgen, in liefhebbende handen is alles weer van ouds. Voor de fraaiste resultaten zullen we de bovenste laag weer doen blinken. Onze medewerkers zijn altijd tevreden als de klus is geklaard, en dat mag ook zeker, want ze maken gebruik van de betere autowax en geven de grootste zorg aan je vierwieler. Zie op onze website vele voorbeeld afbeeldingen om jezelf te overtuigen. Binnenkort staat er dan weer een prachtig blinkende bolide voor je appartement waar je een goed gevoel van krijgt.

Je kent Glas coating auto het wel, je rijd naar de verjaardag van je dochter en zonder enige waarschuwing heb je allemaal krasjes opgelopen door fijne steentjes. Een hele boel krasjes in je autolak die je liever niet ziet. Het is geen gezicht en je bent juist altijd zo zuinig. Om nogmaals in een glanzende vierwieler te touren is de oplossing om deze bij ons achter te laten voor een polijstbeurt, zelfs als de steenaanslag dieper zijn, maar daar is een andere techniek voor. Een krasvrije lak door onze polijstbehandeling geeft je bolide weer het aanzien die het had toen je hem nieuw in de showroom kocht. Het meest opvallende is de kleur, deze is als nieuw.

Kan je ook niet je ogen afhouden van die glanzende kleuren van een voertuig? Dat je een tijdschrift aan het bestuderen bent en zoiets hebt van ik wou dat die bij mijn voordeur stond? Dit wordt verkregen met glas-coating en deze dienst zit tevens in ons aanbod, dus jouw bolide kan net zo cool worden. Glascoating is een niet opvallende laag over de bestaande laklaag heen, door dit blijft je vierwieler jaren lang extra beschermd. Alvorens de glascoating op de vierwieler kan worden gewreven behoort de vierwieler een schone en gladde ondergrond te hebben om de gel op aan te kunnen brengen. Het eindresultaat is dat regen en al het andere vuil van deze laklaag afglijdt zodat je altijd in een glimmende bolide boodschappen kan doen.

Ook de binnenzijde van je voertuig kunnen we volledig reinigen zodat je nogmaals met een lekker gevoel de bolide in stapt. Gesoffeerde autostoelen krijgen hun oorspronkelijke kleur terug en alles wat aan de binnenkant aanwezig is is zo fatsoenlijk of als je net de sleutels hebt verkregen. Waar is het binnenkant laten schoonmaken voor nodig? Na een jaar is de binnenkant lang niet zo fris meer als toen het was. Als je je oma gaat ophalen dan is het een schande als die een vieze autorit krijgt. De lederen bekleding komt na onze auto interieur reiniging er weer als nieuw uit te zien. Veel mensen vinden een nieuw gekochte Kia lekker ruiken, alleen duurt die geur niet voor altijd. Alle andere geurtjes die in het auto interieur zitten verscholen pakken we aan zodat je neus volop je zintuigen kan gaan doen tintelen.

Je kan bij ons ook een pakket kopen, dan maken we je auto van binnen en buiten schoon. Het ‘autowassen’ pakket is een voorbeeld die je bij ons kan afnemen. Natuurlijk is het ook mogelijk om pakketten te combineren, wat jij wilt doen wij. Je kan bij ons alle kanten op, alle auto's en bussen die bij ons komen voor een behandeling reinigen we grondig aan de binnen of buitenkant en zelfs beide kanten. Nadat je jouw heilige koe netjes hebt terug gekregen weten wij het gigantisch te waarderen als je ons bijvoorbeeld bij je familie wilt aanraden. Door het hele land hebben we momenteel 6 autopoetsbedrijven staan die elk net zo goed is. Je hoeft niet ver te rijden om er eentje te vinden, en anders maak je er meteen een mooie dag van.

Breng ons maar eens een bezoek.

Report this wiki page